Rullattava USB näppäimistö

4,95 

Rullattava USB  Näppäimistön saa helposti rullattua laukkuun tai reppuun. Loistava näppäimistö matkustamis, koulu tai työympäristöön.

Varasto loppu

Kuvaus

Rullattava USB näppäimistö

Pieni kätevä rullattava USB näppäimistö. Näppäimistön saa helposti rullattua laukkuun tai reppuun. Loistava näppäimistö matkustamis, koulu tai työympäristöön. Vaikka korvaisit läppärisi näppäimistön ”oikealla” näppäimistöllä kotikäytössä, et varmaankaan halua raahata täysikokoista näppäimistöä matkalla mukana? Taskuun mahtuva USB-näppäimistö ratkaisee tämän ongelman tehokkaasti! 

Koholla olevat näppäimet varmistavat luonnollisen näppäintuntuman ja rullattuna taskuunkin mahtuva näppäimistö kulkee kätevästi mukanasi minne ikinä menetkin! Näppäimistön puhdistaminen on helppoa. Voit puhdistaa näppäimistön vaikka vesikraanan alla! 

Näppäimistössä ei ole ns. skandeja, eli siihen paikalle, missä normaalisti on ä-, ö- ja å-kirjaimet voi liimata maalarinteipillä ko. merkit. Myös jotkut erikoismerkit, kuten (, ), * jne voi olla hyvä merkitä erikseen pienin teipinpaloin. Tottuneemmat tietokoneen käyttäjät eivät yleensä joudu katsomaan näppäimistöä kirjoittaessaan, joten skandien puuttumista ei edes huomaa.

Rullattava USB näppäimistö tekniset tiedot:

  • Koko 24cm x 9cm
  • 85 näppäintä
  • Virtalähde: Vapaa USB-portti
  • Materiaali silikooni

Rullattava USB näppäimistö paketin tiedot:

  • Rullattava USB näppäimistö